skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Team uitgebreid met Sara Pepermans

Met ingang van het nieuwe jaar zal ons team verder versterkt worden met de komst van Sara Pepermans. Hierbij stelt Sara zich graag aan u voor:

Mijn naam is Sara, 24 jaar oud en dit jaar afgestudeerd aan HBO Rechten op Hogeschool Zuyd te Sittard. Tijdens mijn studie heb ik diverse stages gedaan, waarin verzuimbegeleiding en wetgeving centraal stond. Ik heb daardoor al een goede basis kunnen leggen. Daarnaast heb ik een een brede ervaring opgedaan in werkzaamheden naast mijn studie, dit zorgt ervoor dat ik de stap heb kunnen maken naar de functie van casemanager-taakdelegatie.

Als casemanager zal ik samen met de bedrijfsarts er voor zorgen dat zowel medewerker als werkgever altijd kan rekenen op de beste verzuimbegeleiding. Ik ben super enthousiast dat ik deel mag uitmaken van het Team van Werk-Vitaal en kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Sara, proficiat met je nieuwe stap en heel veel succes bij Werk-Vitaal!
Back To Top