skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Gratis bijeenkomsten Vitaliteit voor relaties van Werk-Vitaal

De vitaliteitsweek komt eraan!
Van 25 t/m 29 september 2023 vindt alweer de 9e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Tijdens de vitaliteitsweek organiseert Werk-Vitaal over dit onderwerp een tweetal bijeenkomsten voor haar eigen relaties. We weten allemaal dat vitaliteit op de werkvloer belangrijk is. Een vitale werknemer is productiever, creatiever en heeft minder verzuimdagen. Vitaliteit wordt vaak in een adem genoemd met een gezonde leefstijl, maar dat is voor een vitale organisatie echt onvoldoende.

Gratis bijeenkomsten voor relaties van Werk-Vitaal
Om u als relatie op weg te helpen met het verbeteren van de vitaliteit, organiseren we op maandag 25 september a.s. en woensdag 27-09 a.s. een tweetal gratis bijeenkomsten. We laten dan zien dat vitaliteit zeker niet alleen draait om een gezonde leefstijl. Ook andere aspecten zoals; bedrijfscultuur, leiderschap, autonomie, werkinhoud, kennis en competenties spelen een belangrijke rol. In onze bijeenkomsten gaan we in op de volgende onderwerpen:
  • Aspecten van vitaliteit
  • Belang van interne communicatie
  • Hoe maak ik een goede start
  • Borging vitaliteit in beleid en bedrijfscultuur
De bijeenkomst is bedoeld voor personen die in het bedrijf verantwoordelijk zijn voor arbozorg, preventie en verzuim en zich meer gaan bezighouden met vitaliteit. U bent van harte uitgenodigd op onze locatie in Roermond, Westhoven 16 van 1500-1700 uur. Meld u snel aan, het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol.

Aanmelden kan via deze link
Back To Top