skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nieuwe adviseur Helmi Janssen stelt zich voor

We zijn blij om u onze nieuwe ervaren adviseur voor te stellen. Met ingang van 1 januari a.s. start Helmi Janssen bij Werk-Vitaal als adviseur verzuim/bedrijfsmaatschappelijk werker. Hierbij stelt ze zich aan u voor.

“Vanuit mijn vorige werk als HR-adviseur, (team)coach en casemanager verzuim, heb ik het altijd als een uitdaging gezien om ervoor te zorgen dat werknemers datgene doen waar ze plezier in hebben en waar ze goed in zijn. In mijn nieuwe baan bij Werk-Vitaal ga ik ondersteuning bieden aan werkgevers en haar medewerkers rondom verzuim, preventie en persoonlijke ontwikkeling. Vooral ook het kunnen oppakken en terugvertalen van signalen voor directie en leidinggevenden om medewerkers vitaal te krijgen en/of te houden zie ik als een belangrijk onderdeel van duurzame inzetbaarheid binnen bedrijven.

In het verleden heb ik als “klant” met veel plezier samengewerkt met Werk-Vitaal. Ik vind het dan ook geweldig om deel uit te mogen maken van een professioneel team met een grote diversiteit aan competenties. Daarnaast investeert Werk-Vitaal bewust in duurzame samenwerkingsrelaties, iets wat me erg aanspreekt en waar ik graag een bijdrage aan wil leveren.

In mijn vrije tijd ga ik er, samen met mijn gezin, graag met de camper op uit om te genieten van de vele mooie plaatsen in Europa. Lange wandelingen, lezen, relaxen en sinds kort ook golfen zijn hier onlosmakelijk mee verbonden.”
Back To Top