skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Maak kennis met nieuwe bedrijfsarts bij Werk-Vitaal

Met ingang van 1 maart a.s. zal ons medisch team worden uitgebreid met de komst van Denise Theunissen, bedrijfsarts / medisch adviseur. Naast haar reguliere werkzaamheden als bedrijfsarts, zal zij ook de samenwerking met casemanagers in taakdelegatie optimaliseren in samenwerking met Henk Langenhorst. Hierbij stelt Denise zich graag aan u voor:

“Ik ben Denise Theunissen, 50 jaar en met mijn 2 zonen woon ik in Sittard. In mijn vrije tijd wandel ik graag en hou ik van koken. Ook ga ik graag op vakantie in binnen- en buitenland.

Ik ben vanaf 1998 werkzaam als bedrijfsarts en de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan binnen de verschillende branches en organisaties. In mijn werk zoek ik vooral verbinding en samenwerking met de partijen om me heen. Als bedrijfsarts streef ik naar een goede gezondheid voor werknemers en organisatie, voorkomen is beter dan genezen. Ik waardeer een open communicatie, maar vind het respect voor de privacy van medewerkers van groot belang.

Bij Werk-Vitaal vorm ik samen met de casemanagers en andere professionals een team en zullen we onze relaties begeleiden naar de beste oplossingen om verzuim te voorkomen of mensen weer gezond aan het werk te helpen.

Als medisch adviseur verzorg ik tevens de coaching én opleiding van de casemanagers in taakdelegatie, zeker als het gaat om het oppakken van langdurig en/of complex verzuim en bewaak ik de kwaliteit van de advisering.”

Succes bij Werk-Vitaal Denise!
Back To Top