skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Maak kennis met nieuwe collega Paul Leurs

Met ingang van vandaag heten we Paul Leurs van harte welkom bij ons team. Paul neemt de taken over van Christine en Lea. Hij stelt zich hierbij graag even persoonlijk aan u voor.

“Mijn naam is Paul Leurs en ben woonachtig in België, in de buurt van Maastricht. Na 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de ouderenzorg als geriatriefysiotherapeut, verzuim- en arbo-coördinator en manager paramedische dienst, maak ik vol energie de overstap naar Werk-Vitaal als casemanager taakdelegatie.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan zowel op het gebied van verzuim- en arbeidsomstandighedenbeleid als met individueel begeleiden van medewerkers tijdens verzuimtrajecten en preventieve trajecten. 

Werken bij Werk-Vitaal geeft mij de gelegenheid iets te doen waar mijn hart ligt, waarbij ik mijn kennis, ervaring en competenties zal kunnen combineren in het kader van verzuimbegeleiding en preventieve advisering. Ik ben een rustig en optimistisch type, kan goed luisteren naar mensen en denk altijd in mogelijkheden.  In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met klussen en tuinonderhoud. Daarnaast doe ik een paar keer per week aan hardlopen.” 

Paul, heel veel succes bij Werk-Vitaal!  
Back To Top