skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Uitbreiding team Werk-Vitaal: welkom Maikel de Lauw

In de maand mei begroeten we maar liefst 4 nieuwe collega’s. Ze worden momenteel ingewerkt en starten op korte termijn met de begeleiding van medewerkers. De laatste in de rij die we aan u voorstellen is Maikel de Lauw.

Mijn naam is Maikel de Lauw, 35 jaar oud en woon samen met mijn partner en onze kinderen in Roermond. Mijn basis ligt in de sport en ben ruim 10 jaar actief geweest binnen de tenniswereld op verschillende niveaus. De afgelopen jaren heb ik als relatie- en accountmanager gewerkt binnen de uitzendbranche waar ik voortdurend in contact heb gestaan met organisaties en professionals. Mijn energie haal ik uit oprechte interesse en een verbindende factor te zijn tussen mens en organisatie.

  Bij Werk-Vitaal krijg ik de mogelijkheid om mijn sportieve achtergrond te combineren met mijn kennis en ervaring als gesprekspartner voor werkgevers en werknemers. Vanuit een positieve energie kijken naar mogelijkheden staat daarin centraal. Ruimte voor humor, persoonlijke en professionele ontwikkeling is daarin voor mij belangrijk. Daarnaast probeer ik ook op sportief gebied actief te blijven door te tennissen, hardlopen en triathlon.

Heel veel succes bij Werk-Vitaal Maikel!
Back To Top