skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Uitbreiding team Werk-Vitaal: Welkom Diana der Kinderen

In de maand mei begroetten we maar liefst 4 nieuwe collega’s. Ze worden momenteel ingewerkt en starten op korte termijn met de begeleiding van medewerkers. Onze volgende aanwinst die we aan u voorstellen is Diana der Kinderen.

Ik ben 44 jaar en woon samen met mijn man onze zoon in een kerkdorp waar we snel de natuur en rust kunnen opzoeken. Ik geniet van het samen zijn met familie en vrienden, muziek luisteren, koken en motorrijden. Ik ben sinds 2001 werkzaam als (bedrijfs)maatschappelijk werker en heb tot op heden ruime ervaring opgedaan in verschillende werkvelden en organisaties.

Bij Werk-Vitaal heb ik aansluiting gevonden waarin mijn persoonlijke- en professionele visie passend tot hun recht gaan komen. Mijn kernwaarden zijn samenwerken, verbinden, signaleren en denken in mogelijkheden met in achtneming van ieders privacy. Daarnaast hecht ik waarde aan een open communicatie met daarin aandacht en respect voor ieders persoonlijke omstandigheden.

  Heel veel succes bij Werk-Vitaal Diana!
Back To Top