skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Uitbreiding team Werk-Vitaal: Welkom Tiny Schmidt

In de maand mei begroetten we maar liefst 4 nieuwe collega’s. Ze worden momenteel ingewerkt en starten op korte termijn met de begeleiding van medewerkers. Onze tweede aanwinst die we aan u voorstellen is Tiny Schmidt.

“Na verschillende werkervaringen te hebben opgedaan, welke voornamelijk gericht waren op het bemiddelen en begeleiden van mensen naar werk, zet ik nu met enthousiasme de stap naar Werk-Vitaal. 

Ik heb een ruime ervaring in het HR-vak. Zo ben ik begonnen als medewerker P&O, personeelsfunctionaris, medewerker mobiliteit voor outplacement- en 2e spoortrajecten en heb ik vervolgens gewerkt als teamleider flex en recruiter/loopbaanadviseur in de ouderenzorg.

Het is voor mij dan ook een geweldige, volgende stap om bij Werk-Vitaal aan de slag te gaan als casemanager in taakdelegatie en me verder te specialiseren. Als nieuwsgierige mensenmens geloof ik in veerkracht, mogelijkheden en oplossingen. Met die waardes verwacht ik van toegevoegde waarde te zijn voor mijn collega’s, werknemers en werkgevers.

In mijn vrije tijd experimenteer ik graag in de keuken met nieuwe recepten en ga ik er, met mijn gezin, graag op uit om te genieten van de vele mooie plaatsen in Limburg en Zeeland.”

We wensen Tiny heel veel succes met haar nieuwe uitdaging!
Back To Top