skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Regel nu bij ons uw rijbewijskeuring 75+

Regel nu bij ons uw rijbewijskeuring 75+ op Westhoven 16 in Roermond bij Werk-Vitaal.

Als arbodienst verzorgen we al jarenlang de rijbewijskeuringen voor de beroepsgroepen vrachtwagen- bus – en taxichauffeurs. Voor deze groep is het verplicht, gezien het beroepsmatige karakter, dat de keuring wordt uitgevoerd door een bedrijfsarts of gecertificeerde arbodienst.

Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor uw medische keuring rijbewijs-b als u leeftijd van 75 jaar hebt bereikt. De keuring kost bij ons 50,00 euro en is inclusief btw. U kunt bij ons terecht op maandagen voor deze keuring. U dient wel vooraf een afspraak maken via telefoonnummer 0475-202018 of een mail sturen, dan nemen wij met u contact op.

U dient vooraf een Eigen Verklaring aan te schaffen op te website van het CBR en deze in te vullen. Een papieren versie kunt u verkrijgen bij het Gemeentehuis. De keuring duurt circa 25 minuten. Tijdens het onderzoek wordt met u de vragenlijst doorgenomen en is er een kort onderzoek. Onze arts stuurt de uitslagen door aan het CBR die u dan verder informeren over de verlenging van uw rijbewijs.

   
Back To Top