skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nieuw op onze backoffice : Semmy Claessens

Als relatie van Werk-Vitaal heeft u doorgaans het eerste contact met de medewerkers van onze backoffice. Ze vormen een onmisbare schakel in onze dienstverlening. We zijn daarom trots om onze nieuwste collega aan u te kunnen voorstellen: Semmy Claessens. Semmy neemt de taken over van Carmen van der Stelt die onze organisatie na 3,5 jaar gaat verlaten. Hierbij stelt ze zich graag aan u voor.

“In zowel mijn carrière als privé leven heb ik altijd al passie en interesse gehad voor vitaliteit en een gezonde leefstijl. Ik ben afgestudeerd in Vitaliteitsmanagement en heb de laatste 4 jaar gewerkt binnen de sport- en bewegingssector. Ik ben een ambitieus en enthousiast persoon en denk graag in oplossingen en mogelijkheden.

Een nieuwe uitdaging binnen Werk-Vitaal betekent voor mij de logische volgende stap in mijn carrière en hierdoor krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis verder uit te breiden. Ik zal het eerste aanspreekpunt worden voor werkgevers en de (verzuimende) medewerkers. Tevens word ik de verbindende schakel voor alle processen ter ondersteuning van mijn collega’s.

In mijn vrije tijd experimenteer ik graag in de keuken met nieuwe recepten, ben ik sportief bezig en ontdek ik graag de wereld samen met mijn vriend.”

We wensen Semmy een mooie loopbaan binnen Werk-Vitaal toe!
Back To Top