skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Welkom Suzanne Drost, casemanager taakdelegatie

Met genoegen stellen we u voor aan onze nieuwe collega Suzanne Drost, aanwinst in het team casemanagers.

“Ik ben Suzanne, 37 jaar, samenwonend met partner en kind in een mooi dorpje op de grens van Limburg en Noord-Brabant. In mijn vrije tijd wandelen we veel met de hond en houd ik me bezig met hardlopen en squashen. Daarnaast spreken we regelmatig af met vrienden en familie om gezellig te borrelen! 

Na bijna 12,5 jaar werkzaam te zijn geweest bij het familiebedrijf, heb ik de grote stap gezet om op zoek te gaan naar iets uitdagender waar ik mijn interesse in de mens kan toepassen! Ik ben dan ook super enthousiast dat ik bij Werk-Vitaal de kans krijg om mezelf verder te verdiepen en te ontwikkelen.

Ik ben een rustig persoon en kan goed luisteren. Dat helpt mij persoonlijk om een fijne band te kunnen scheppen tussen werkgever en werknemer. Ik wil de mensen graag voorzien van advies en helpen waar ik kan.”

Suzanne heel veel succes !
Back To Top