skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Linda Vergoosen gestart als kwaliteitsmedewerker

Mijn naam is Linda en woon in het mooie Reuver. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten samen met mijn partner en kinderen, wandel ik graag met onze honden in het buitengebied of ga ik een rondje hardlopen.

Jarenlang heb ik in een ziekenhuis gewerkt als kwaliteitsadviseur en gespecialiseerd verpleegkundige. Rondom de aspecten kwaliteit, beleid, gezondheidszorg en welzijn heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen. De overstap naar Werk-Vitaal is voor mij een mooie uitdaging. Met veel enthousiasme ga ik dan ook starten in de functie van kwaliteitsmedewerker.

Werk-Vitaal is een gecertificeerde arbodienst en dit stelt specifieke eisen aan de dienstverlening. Werkinhoudelijk ga ik mij vooral richten op het onderhouden van documenten en beleid, interne audits, accreditatiebezoeken, het interpreteren van data uit metingen, procesverbeteringen en implementatie. Daarnaast zal ik me ook richten op klachtenopvolging en het privacy beleid.

Kortom, een brede nieuwe rol op het gebied van kwaliteitsverbetering en schakel tussen alle betrokkenen binnen Werk-Vitaal.
Back To Top