skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Werk-Vitaal gaat verhuizen !

Graag willen we u informeren dat wij per 1 september a.s. naar ons nieuwe pand gaan verhuizen.

In 2015 zijn we gestart in Reuver en de afgelopen jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt. Aanvankelijk kwam een groot deel van onze relaties uit Noord-Limburg, echter hebben ook steeds meer werkgevers uit de rest van de provincie ons gevonden de laatste jaren. Daarom hebben we gekozen voor Roermond, omdat dit centraal gelegen is. Naast Roermond hebben we ook nog de locatie Venray (Ziekenhuis) voor de spreekuren in de Noordelijke regio.

Het nieuwe pand biedt ons meer ruimte en mogelijkheden voor de toekomst, denk aan workshops en trainingen rondom verzuim, preventie, duurzame inzetbaarheid en technische innovaties.

Alle ruimtes zijn geheel ingericht volgens de geldende richtlijnen van het RIVM. Zo maken wij gebruik van spatschermen, kunnen wij voldoende afstand garanderen en wordt er gebruik gemaakt van verse lucht in plaats van recirculatie in de spreekkamers.

Als gevolg van de corona-periode stellen we een open dag nog even uit. Als de situatie het weer toelaat, gaan we u uitnodigen om ons nieuwe pand te komen bekijken.

Team Werk-Vitaal
Westhoven 16
6042 NV Roermond

Telefoon: 0475-202018
Mail: backoffice@werk-vitaal.nl
Back To Top