skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Maak kennis met onze nieuwe collega: Miranda Kuipers

Met trots presenteren we onze nieuwe collega Miranda Kuipers. Zij start per 01-12 a.s. als casemanager in taakdelegatie. Met de komst van Miranda versterken we onze missie ten aanzien van kwalitatief hoogwaardige verzuim- en preventiebegeleiding. Ze stelt zich hierbij aan u voor:

“Ruim 16 jaar ben ik werkzaam geweest als loopbaanadviseur/re-integratieadviseur. Als coach ben ik betrokken en ondersteun ik mensen bij het vormen van hun loopbaan vanuit diverse invalshoeken. Duurzame inzetbaarheid staat centraal in mijn werk. Ik ben van mening dat het werken aan duurzame inzetbaarheid, gericht op je bewustzijn van je eigen gezondheid, direct resultaat kan geven. Ik ben iemand die betrokken is, goed kan plannen en organiseren en sterk is in het formuleren van heldere doelstellingen. In mijn vrije tijd speel ik actief volleybal en ben ik vaak langs het handbalveld te vinden om mijn kinderen aan te moedigen

Werk-Vitaal is een mooie vervolgstap in mijn loopbaan, waarbij ik mijn kennis, ervaring en competenties zal kunnen inzetten in het kader van verzuimbegeleiding in combinatie met preventieve advisering.”  
Back To Top