skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Werk-Vitaal gecertificeerd als Arbodienst

Werk-Vitaal heeft vorige week de definitieve bevestiging ontvangen van DNV GL – Business Assurance, dat we opgenomen zijn in het register van SBCA gecertificeerde arbodiensten en dat het ISO 9001:2015 certificaat wordt toegekend. Werk-Vitaal voldoet hiermee aan de meest actuele wet- en regelgeving binnen haar vakgebied.  Niet alleen de arbozorg is gecertificeerd, ook het bedrijfsmaatschappelijk werk en het reïntegratiebedrijf (spoor2) is meegenomen in het programma.

Eind 2016 werd door de directie besloten om de dienstverlening te certificeren, om zich zo beter te kunnen onderscheiden van partijen die zich bezighouden met arbozorg, verzuim & preventie. Het is voor werkgevers niet makkelijk om vooraf een goede keuze te kunnen maken op basis van kwaliteit. Pas als er sprake is van complexe problematiek komen de beperkingen aan het licht, met alle financiële risico’s (o.a. UWV-boetes) van dien. Naast het financiële risico is ook de wetgeving flink gewijzigd. Zo was er halverwege 2017 een update van de Arbowet en krijgen we over enkele weken te maken met de nieuwe privacywetgeving.

Uit onderzoek is gebleken dat werkgevers behoefte hebben aan korte lijnen, persoonlijk contact en gemak. Om die reden richt Werk-Vitaal zich heel bewust op kleine en middelgrote werkgevers in Zuid-Nederland. De kwaliteit van de praktische aanpak en toegankelijke dienstverlening is hiermee bevestigd.

Indien u meer wilt weten over de visie en werkwijze, neem dan gerust contact voor meer informatie.
Dit kan via contact@werk-vitaal.nl of 077-7630390

Back To Top