skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Werk-Vitaal blijft groeien – Roy van Breukelen versterkt team

Op 1 april a.s. start Roy van Breukelen bij Werk-Vitaal. Zijn komst betekent de volgende versterking in de deskundigheid en professionaliteit van Werk-Vitaal. Roy zal zich naast arbeidsdeskundige advisering, ook gaan bezighouden met verzuimbegeleiding. Hij stelt zich hierbij ook graag even persoonlijk aan u voor.

“Sinds 2010 mag ik het boeiende vak van arbeidsdeskundige uitoefenen. Mens, Werk en Inkomen staan hierin centraal. Kijkend naar belasting in een functie, de belastbaarheid van de medewerker geef ik advies over passend werk. Werk-Vitaal is voor mij een prachtige vervolgstap in mijn loopbaan. Van een grote organisatie naar een kleine, flexibele organisatie, waar wij als team, met een grote diversiteit aan kennis, klaar staan om de klant te ontzorgen op het terrein van arbeidsverzuim”

“Tot slot over mijzelf: Ik ben geboren in het Gelderse Zevenaar. Heb ‘gezworven’ in Tilburg en Rotterdam, om uiteindelijk te landen in het mooie Limburg, waar ik alweer 12 jaar met veel plezier woon met mijn vrouw en 3 kinderen. Ben actief in het verenigingsleven, ontdek graag mooie plekjes in Europa en ik kan intens genieten van goede muziek”
Back To Top