skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Uitbreiding team Werk-Vitaal: welkom Mistral Janssen

In de maand mei begroeten we maar liefst 4 nieuwe collega’s. Ze worden momenteel ingewerkt en starten op korte termijn met de begeleiding van medewerkers. De eerste in de rij die we aan u voorstellen is Mistral Janssen.

“Mijn naam is Mistral Janssen en ben woonachtig in Oirsbeek. Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut, maak ik vol energie de overstap naar Werk-Vitaal als casemanager taakdelegatie.

Werken bij Werk-Vitaal geeft mij de gelegenheid iets te doen waar mijn hart ligt, waarbij ik mijn kennis, ervaring en competenties zal kunnen combineren in het kader van verzuimbegeleiding en preventieve advisering. Ik ben een rustig en optimistisch type, kan goed luisteren naar mensen en denk altijd in mogelijkheden. In mijn vrije tijd doe ik aan judo, sambo en ga ik graag uiteten”

Mistral, heel veel succes bij Werk-Vitaal!
Back To Top