skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Succesvolle CRA en ISO audit Werk-Vitaal

Na de initiële audit eind vorig jaar, is ook de 2e externe audit met glans doorstaan. Dit betekent dat zowel ISO-9001:2015 en het Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten, versie 1 voor een periode van 2 jaar zijn verlengd, om precies te zijn tot april 2021. De certificering heeft gezorgd voor veel positieve spin-off, gezien het aantal nieuwe relaties dat Werk-Vitaal heeft aangesloten in 2018. De voorspellingen wijzen uit dat deze groei zich in 2019 nog verder zal voortzetten.

Werk-Vitaal heeft de ambitie om toonaangevend te zijn op het gebied van verzuimbegeleiding en preventie voor de regio Zuid-Nederland met en nadruk op Limburg. Met de groei in 2018 neemt Werk-Vitaal inmiddels een stevige positie in Noord- en Midden Limburg. Met een uitgebalanceerd team van eigen professionals worden relaties een integraal aanbod geboden van medische zorg (bedrijfsarts), casemanagers in taakdelegatie, arbeidsdeskundigen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, re-integratie-adviseurs en preventiedeskundigen. Hierdoor kan een werkgever rekenen op korte lijnen en afstemming tussen de verschillende professionals die bezig zijn met de (uitgevallen) medewerkers.

Interesse in de dienstverlening van Werk-Vitaal ? stuur dan een berichtje naar backoffice@werk-vitaal.nl dan nemen we hierover contact met u op.
Back To Top