skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Maxime Kennis nieuw in team reintegratie

Mijn naam is Maxime Kennis en woon in het mooie Posterholt. Binnen Werk-Vitaal zal ik de functie als reintegratie- en loopbaanadviseur op mij nemen. De tak reintegratie is voor mij niet nieuw, ik heb al enige ervaring in het begeleiden van Spoor II en outplacementtrajecten. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot extern vertrouwenspersoon.

Ik haal mijn werkplezier uit het feit dat ik medewerkers meer perspectief kan bieden als het gaat om thema’s rondom de huidige arbeidsmarkt. Hierin zal in constant de verbinding tussen de werkgever en werknemer opzoeken.

Mijn tijd buiten werk om spendeer ik het liefste met mijn familie en vrienden. Met mijn voorliefde voor drank- en spijs, verzorg ik graag gezellige avonden. Van een drie-gangen menu tot een tapasavond of een mooie cocktail, laat mij vooral lekker in de keuken staan! Daarnaast wandel ik ook enorm graag en als het even kan ben ik altijd op stal tussen de paarden te vinden.

Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan binnen Werk-Vitaal en ben enorm trots deel uit te mogen maken van het al bestaande team!
Back To Top