skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Imke Dekkers breidt team backoffice uit

Ik ben Imke, 38 jaar oud; ik woon samen met mijn partner en onze 3 kinderen in Venlo.

Na mijn studie hotelmanagement ben ik enkele jaren werkzaam geweest in een hotel-restaurant waarna ik de overstap heb gemaakt naar de recreatie. Na 12,5 jaar op een vakantiepark te hebben gewerkt op de front-office was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Deze heb ik gevonden bij Werk-Vitaal. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om aan het werk te gaan in een voor mij nieuwe branche. Ik kijk er naar uit om me hierin te ontwikkelen en alle processen eigen te maken.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond en vind ik het leuk om te hardlopen. Ook maak ik graag uitstapjes met mijn gezin.
Back To Top