skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri
Maak kennis met onze stagiaire Nienke Cuijpers. Ze is deze week gestart met haar praktijkstage van de opleiding Toegepaste Psychologie. Hierbij stelt ze zichzelf even voor.

“Als student, Toegepaste Psychologie op het Fontys in Eindhoven, is het de bedoeling om een half jaar stage te lopen bij organisatie waarin ik mijn competenties en vaardigheden verder kan ontwikkelen als Toegepast Psycholoog. Ik hoop binnen Werk-Vitaal dan ook veel te kunnen leren en mijn kennis van de opleiding te kunnen toepassen in de praktijk.

Ik wil graag werken aan verbeteren van mijn gespreks- advies – en beinvloedingsvaardigheden. Bij Werk-Vitaal zijn veel activiteiten waarin dit erg belangrijk is. Wat me verder aanspreekt is om een rol te spelen bij de onderzoeken naar duurzame inzetbaarheid. Met name omdat daar juist de aandacht ligt op preventie. 

Ik heb er ontzettend veel zin in de praktijkstage en hopelijk mag ik het komende half jaar veel gaan leren en ontdekken in de praktijk. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Daarnaast werk ik nog in een groentewinkel, in de horeca en zit ik in het bestuur van een gemeenschapshuis.”

Een bezige bij dus! Nienke heel veel succes en plezier in je stage bij Werk-Vitaal  
Back To Top