skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Werk-Vitaal zoekt uitbreiding van team

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een:

Junior casemanager (m/v)
(40 uur per week)

Tot het takenpakket van de casemanager die wij zoeken behoort onder andere:
• Het wettelijk adviseren van de werkgever inzake ziekteverzuim op dossier-niveau
• Het zelfstandig voeren van (telefonische) verzuimgesprekken
• Verzorgen van de planning voor de bedrijfsarts en arbeidsdeskundige
• Voeren van overleg met de bedrijfsarts over de reïntegratie
• Het onderhouden van contacten met verzuimverzekeraars
• De coördinatie van interventies
• De uitvoeren van bijbehorende administratieve afwikkeling

Je bent goed op de hoogte van de relevante wet – en regelgeving als de Wet Verbetering Poortwachter, de nieuwe Wet Werk en Zekerheid etc. Je hebt een adviserende rol naar directie, leidinggevenden en HR-functionarissen, zowel gevraagd als ongevraagd. Je weet op welke wijze je externe deskundigen kunt en moet inzetten in verschillende situaties.

De persoon die we zoeken beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring. De opleiding CRoV van CS opleidingen is een pré. Daarnaast beschik je over uitmuntende mondelinge communicatieve vaardigheden en zit adviseren in je natuur. Je staat stevig in je schoenen, je bent pro-actief ingesteld en gericht op mogelijkheden en oplossingen. Je bent commercieel en kunt uitstekend overweg met kantoorautomatisering. Je bent in staat om je ons verzuimregistratie systeem snel eigen te maken. Je bent in het bezit van een eigen auto.

We zijn gevestigd in het gezondheidscentrum te Reuver in het midden van Limburg. Daarnaast hebben we ook spreekuren in het ziekenhuis VieCuri te Venray en bij werkgevers op locatie.

We zien je reactie in de vorm van een CV en een brief waarin je je motivatie hebt aangegeven graag tegemoet. Je kunt dit sturen naar mhenneman@werk-vitaal.nl
Back To Top