Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Werk-Vitaal verwelkomt nieuwe collega Christine van Heur

Door het succesvolle jaar 2019 mogen we een mooie groep nieuwe klanten begroeten met ingang van het nieuwe jaar. We zijn daarom bij onze nieuwe aanwinst Christine van Heur te introduceren.

“Na 15 jaar leidinggeven in de ouderenzorg, waarvan 7 jaar in een hospice, is het tijd voor een nieuwe stap. Mensen ‘raken’ me! Ik wil met mijn opgedane levens- en werkervaring medewerkers ondersteunen om terug te keren in een gezonde balans.

Goed luisteren, doorvragen, oog voor mensen, oplossingsgericht werken en het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid is, als je het mij vraagt, noodzakelijk voor medewerkers om stappen te zetten in hun toekomst. Werk-Vitaal biedt voor mij een meerwaarde omdat het zich richt op zowel medewerker als werkgever. Mijn open, analytische en kritische blik helpt mij in waar het ècht om gaat, van individuele begeleiding tot de organisatiebelangen.

Persoonlijk word ik blij van mijn gezin, buiten sporten, dagjes uit en lekker eten, een goed gesprek of boek ..maar verwonder me het liefst elke dag van de kleine dingen in de wereld om me heen. Wie weet spreken we elkaar binnenkort!”