skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Welkom Jules Wagemans

Begin 2020 hebben we ons team versterkt met Jules Wagemans. Jules kende Werk-Vitaal al enige tijd, omdat de visie en werkwijze hem erg aansprak. Nu is het dan zover en stelt hij zichzelf aan u voor:

“Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de arbeidsbemiddeling is het moment gekomen om mijzelf te gaan specialiseren. De afgelopen tijd ben ik erachter gekomen wat mij energie geeft en wat juist niet. Dat maakt de functie casemanager een geschikte vervolgstap in mijn nog prille loopbaan.

  Mijn ambitie is een rol binnen Werk-Vitaal waarin ik een bijdrage kan leveren door inhoudelijke kennis en oprechte interesse in mensen te combineren met een positieve drive. Mijn werkwijze is samenwerkend, nauwkeurig, eerlijk en vooral resultaatgericht.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook bewust bezig met mijn eigen vitaliteit. Ik ben van mening dat de mentale gezondheid nauw samenhangt met lichamelijke fitheid. Door frequent te sporten (crossfit, fitness en hardlopen) probeer ik deze balans te onderhouden. Daarnaast heb ik een grote passie voor voetbal en autosport.  Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met iedereen die verbonden is aan Werk-Vitaal!”
     
Back To Top