skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Uitbreiding van medisch team met arts Laura Hannink

Met ingang van 1 januari breiden we ons team uit met arts Laura Hannink. Zij stelt zich hierbij kort aan u voor.

“Sinds 2016 ben ik werkzaam als jonge enthousiaste arts en heb ik mogen proeven van verschillende vakgebieden binnen het ziekenhuis, voornamelijk binnen de Acute Geneeskunde. In deze tijd heb ik veel over mijzelf geleerd en ben ik tot de conclusie gekomen dat er soms te weinig ruimte is voor het sociale aspect in de spreekkamer, terwijl dit juist ook heel belangrijk is in ons beroep. Bij Werk-Vitaal krijg ik als Arbo-arts de mogelijkheid om mij meer hierin te verdiepen en zal er een goede balans ontstaan tussen het medische en sociale aspect van verzuim. Daarnaast ga ik ook aan de slag met preventieve advisering, waarbij ik zowel werkgevers als haar medewerkers zal gaan begeleiden.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij familie en vrienden en kan ik heerlijk genieten van een avondje uiteten. Snowboarden en paardrijden zijn mijn favoriete hobby’s.”
Back To Top