skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Team reintegratie versterkt met Irene van Aken

Het afgelopen jaar hebben we te maken gehad met een toenemende vraag naar re-integratie dienste en loopbaanvragen. We stellen u hierbij graag voor aan ons nieuw teamlid Irene van Aken, die goed bekend is met het vakgebied in de regio.

“Na verschillende werkervaringen te hebben opgedaan, welke voornamelijk gericht waren op het bemiddelen en begeleiden van mensen naar werk, zet ik nu met enthousiasme de stap naar Werk-Vitaal. Zo ben ik begonnen in de uitzendbranche en heb vervolgens gewerkt als teamleider in de thuiszorg, als mobiliteitscoach voor 2e spoor en outplacementtrajecten en bij Sociale Zaken als klantmanager werk. Mijn loopbaan heeft als rode draad het werken met mensen. De combinatie om sparringspartner te zijn voor werkgevers en daarnaast coach voor de werknemers maakt voor mij de functie als re-integratie adviseur veelzijdig, interessant en vooral leuk!

Ik ben een verbinder en kan met verschillende type mensen over weg, door mijn eigen ervaring, mijn natuurlijke interesse in de mens, mijn luistervaardigheden en met mijn optimisme en oplossingsgerichtheid denk ik aan deze functie een goede invulling te kunnen geven.

In mijn vrije tijd houd ik me met liefde bezig met mijn gezin en met vrienden. Ook ga ik graag de natuur in om te wandelen of een rondje te rennen. Daarnaast kan ik genieten van een avondje uit, een terrasje of een goed restaurant.”

We wensen Irene alvast heel veel succes !
Back To Top