skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Praktijkstage Anke van den Beuken bij Werk-Vitaal

Deze week is Anke van den Beuken met haar praktijkstage gestart bij Werk-Vitaal voor een periode van 10 maanden. Ze gaat bij Werk-Vitaal ervaring opdoen in de lopende onderzoeken naar werkvermogen, werkbelasting en duurzame inzetbaarheid. Hierbij stelt Anke zich kort even aan u voor.

“Als student toegepaste psychologie aan de HAN in Nijmegen is een van de onderdelen van mijn opleiding is een stage van één jaar. Bij Werk-Vitaal heb ik de kans gekregen om deze stage uit te voeren. Mijn stageperiode loopt van februari 2019 tot en met januari 2020. Tijdens mijn opleiding heb ik veel (theoretische) kennis opgedaan over onder andere duurzame inzetbaarheid, preventie en coaching. Nu mag ik deze aspecten van mijn werkveld in de praktijk gaan zien en beoefenen en hier heb ik erg veel zin in.

In mijn vrije tijd ga ik het liefst op bezoek bij familie of vrienden, een stuk wandelen, een boek lezen of ik struin de rommelmarkt af op zoek naar leuke spulletjes”

We wensen Anke veel succes en een fijne en leerzame periode toe!
Back To Top