skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Patrice Wijnands nieuwe casemanager taakdelegatie / POB

Als gevolg van groeiend aantal klanten in het zuidelijke deel van Limburg is ons team met ingang van vandaag uitgebreid met Patrice Wijnands. Hier kunt u kennis maken met Patrice.

“Sinds 1993 ben ik met veel plezier en voldoening werkzaam in de arbowereld. Door de veelzijdigheid van dit vakgebied en mijn oprechte interesse in mensen blijft het werk me boeien. Oplossingsgericht werken, denken in mogelijkheden en het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid van medewerkers vind ik zelf belangrijk. In 2019 heb ik de opleiding als praktijk ondersteuner bedrijfsarts (POB) afgerond.

In mijn vrije tijd houd ik van koken, sporten, reizen, wandelen en skiën.

Werken bij Werk-Vitaal is een mooie nieuwe uitdaging, waarbij ik mijn kennis en ervaring kan inzetten als Casemanager in taakdelegatie. “Ik heb er zin om te starten en wie weet spreken we elkaar binnenkort!”
Back To Top