skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nominatie voor onze relatie Vitelia

Met trots kunnen we melden dat onze relatie Coöperatie Vitelia is genomineerd voor de Kroon op het Werk Prijs 2016, op basis van TNO onderzoek. Organisaties die worden genomineerd voor deze prijs geven op een duurzame wijze invulling aan het langer, gezond, productief en met plezier aan het werk houden van hun medewerkers. Initiatiefnemer voor deze prijs is het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI), een netwerk van bedrijven en adviseurs die vanuit een maatschappelijke betrokkenheid zorgen voor innovatieve aanpakken voor duurzame inzetbaarheid. TNO heeft vooraf schriftelijk onderzoek én een jurybezoek uitgevoerd onder directies en medewerkers van een groot aantal bedrijven. Op basis van dit onderzoek zijn naast Vitelia ook Schiphol Group, Carglass en Macaw genomineerd.

Werk-Vitaal is al ruim 7 jaar de samenwerkingspartner van Coöperatie Vitelia en verzorgt onder andere het verzuimbeheer, preventieve medische onderzoeken, werkververmogenscans en persoonlijke vitaliteitsprogramma’s.

Werk-Vitaal staat helemaal achter de nominatie en vindt deze dan ook volledig terecht. Er is de afgelopen jaren serieus en structureel gewerkt aan arbeidsomstandigheden, gezondheid, betrokkenheid en de ontwikkeling van medewerkers. Op 23 maart, tijdens het event “Zonder geluk en stress vaart niemand wel” wordt de winnaar bekend gemaakt.
Back To Top