skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nieuwe medewerker voor onze backoffice

Vanwege onze groei was de telefonische bereikbaarheid in de afgelopen maanden van de backoffice wat minder. Daarom zijn we op zoek gegaan naar uitbreiding en met trots kunnen we melden dat sinds deze week Guusje Lamers is gestart bij Werk-Vitaal. Hierbij stelt ze zich zelf even aan u voor.

“Aangenaam, Guusje. Young professional, werkpaard, Bourgondiër en generalist.

Nog geen twee weken geleden was ik een “verbinder”. Ik hielp starters aan hun droombaan. Hierdoor heb ik als echte nieuwsgierige mensenkenner een kijkje kunnen nemen in andermans keuken. Ik heb geleerd dat ik energie haal uit dienstbaarheid, creativiteit en advies. Ingrediënten die ik binnen Werk-Vitaal verder wil gaan ontplooien.

Per vandaag noem ik mijzelf namelijk junior-casemanager en sta jullie graag te woord bij praktische vragen over ziekteverzuim, de planning, het systeem of andere zaken waarbij u hulp kunt gebruiken. Ik kijk uit naar een leerzame periode van ondersteuning, begeleiding, advies en interventies”

We wensen Guusje alvast veel succes bij Werk-Vitaal!
Back To Top