skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nieuwe collega Yannicke Kellerhuis stelt zich voor

Als gevolg van onze groei kunnen we u wederom voorstellen aan een nieuwe collega. Met ingang van 8 maart a.s. start Yannicke Kellerhuis uit Venlo als casemanager. We hebben Yannicke gevraagd om zich kort even aan u voor te stellen.

‘Vanuit mijn werk als werkcoach was ik toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik denk in mogelijkheden, ben leergierig en haal graag het hoogst haalbare uit mijzelf en uit mensen in mijn omgeving. Ik kijk er dan ook naar uit om mezelf te gaan ontwikkelen in de veelzijdige rol van casemanager binnen deze groeiende organisatie. Naast de professionele inrichting van de verzuimbegeleiding, spreekt de combinatie met preventieve advisering me bijzonder aan. Je kunt werkgevers ook echt verder helpen door deze combinatie.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bij en op de paarden te vinden en fotografeer ik zo nu en dan hobbymatig. Daarnaast ga ik graag een hapje eten of op stap met vrienden.’
Back To Top