skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nieuwe collega voor Werk-Vitaal

Met genoegen presenteren we wij onze nieuwe collega: Marieke Barentsen. Zij start 30 oktober a.s. bij ons als re-integratie adviseur. Hierbij stelt ze zich graag even aan u voor.

“Vanuit mijn brede ervaring in het HR-vak zal ik mijn expertise en competenties inzetten om in 2e spoortrajecten maatwerkoplossingen te gaan bieden. Ik ben bijzonder enthousiast dit te kunnen doen met het team van Werk-Vitaal: korte lijnen en vanuit een gemeenschappelijke visie nauw samenwerken met diverse disciplines.” 

“Een van mijn doelen is om het bestaande netwerk van Werk-Vitaal optimaal te benutten om kansen te creëren. Tezamen bestrijken we immers een prachtige doorsnede van de regionale arbeidsmarkt. Direct contact, open communicatie en heldere afspraken vind ik belangrijk in samenwerking. Dit betekent dat ik de komende tijd graag in de auto stap om persoonlijk kennis te komen maken.”

“Tot slot: ik ben geboren en getogen in Nijmegen, maar inmiddels woon ik al bijna tien jaar in Limburg. Mijn vrije tijd besteed ik samen met mijn man, onze drie kinderen en de hond. We zijn graag buiten – tijdens de zomer vooral graag in Scandinavië – in het bos of op het water”.

Back To Top