skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nieuwe collega Sibel Poyraz stelt zich voor

Met de doorstroom van collage Semmy Claessen naar de functie van reïntegratie-adviseur, is recent Sibel Poyraz aangesteld om de taken van Semmy over te nemen. Hierbij stelt ze zich even kort voor:

“Mijn naam is Sibel en woon samen met mijn gezin in Helden. In mijn vrije tijd wandel ik graag en vind het heerlijk om met familie of vrienden erop uit te trekken naar verschillende steden in Nederland of Europa.

Na 17 mooie jaren werkzaam te zijn geweest op de backoffice in de wereld van opleidingsmanagement en subsidieregelingen heb ik de beslissing genomen om mijn kennis en kunde in te zetten voor de maatschappij. Sinds kort mag ik onderdeel uitmaken van het Werk-Vitaal team waarbij ik vol enthousiasme de backoffice ga versterken i.c.m. applicatiebeheer en salessupport.”
Back To Top