skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Nieuw op bedrijfsbureau, Welkom Lonneke Snippe

Een nieuwe collega is gestart op het bedrijfsbureau in Roermond, welkom Lonneke Snippe! Hierbij stelt ze zich graag even aan u voor.
“Ik ben Lonneke. Ik ben 40 jaar en woon met mijn man, 2 tienerdochters en onze hond Blues in een mooi dorp aan de Maas en ik ben sinds kort bij Werk-Vitaal aan de slag als ‘Medewerker bedrijfsbureau’.

In mijn vrije tijd wandel ik graag langs de Maas, door het bos of over de hei. En als het geen weer is om te wandelen dan lees ik graag een boek of ik doe een gezelschapsspelletje. Gezellig bijkletsen met vrienden doe ik ook graag. In onze vakanties en lange weekenden trekken wij er met ‘Henk’ onze caravan op uit naar fijne, kleine campings in een mooi natuurgebied in Nederland, Duitsland of Oostenrijk.

Na bij verschillende mooie, commerciële bedrijven te hebben mogen werken in de rol van commercieel medewerker, klantenservice medewerker en ‘spin-in-het-web’ vond ik het tijd worden om mijn kwaliteiten in te gaan zetten voor de maatschappij. De rol van medewerker bedrijfsbureau bij Werk-Vitaal is daarin een mooie eerste stap!”
Back To Top