skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Arbowet tillen : kijk eens naar passende (hijs)oplossing

Nog altijd is in veel beroepen sprake van zwaar til- en hijswerkzaamheden, hetgeen kan leiden tot ongevallen en fysieke ongemakken (rug/schouder). Helaas leidt dit ook vaak tot langdurig verzuim, waarbij de terugkeer naar eigen werk in veel gevallen niet meer mogelijk is. Wat veel werkgevers niet weten is dat de aanschaf van een hef- of hijsinstallatie helemaal geen slechte investering is, als je het afzet tegen de financiële risico’s van ziekteverzuim. Omdat Werk-Vitaal een groot voorstander is van preventie én onze relatie Volleberg gespecialiseerd is in dit vak, brengen we ze graag op deze wijze onder uw aandacht.

vollebergVolleberg Hijs -en heftechniek uit Venray, is gespecialiseerd in het opmeten, installeren en onderhouden van alles op het gebied van hijs -en hefmiddelen. Ze leveren onder andere hun bijdrage in het in beeld brengen van genoemde arbeidsrisicio’s en nemen ook het keuren van de hijs -en hefmiddelen voor rekening.

  Zoekt u een professionele partner voor uw hijs- en hefmiddelen uit de regio, kijk dan eens op : www.vollebergbv.nl Ze zijn te bereiken op via verkoop@vollebergbv.nl of per telefoon 0478-532929
Back To Top