skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Màrel Lenssen nieuw in team bedrijfsmaatschappelijk werk

Op 1 augustus a.s. wordt ons team bedrijfs-maatschappelijk werkers uitgebreid met de komst van Màrel Lenssen. Hierbij stelt ze zich aan u voor:

“In mijn negen jaren werken in de verslavingszorg als dramatherapeut en opnamecoördinator heb ik vele therapieën, workshops en trainingen aan mogen bieden. Heel divers werk met diverse mensen. Ik vind het mooi om mensen te mogen ondersteunen in het nemen van de hordes van het leven. Het mooie van werken bij Werk-Vitaal lijkt me het zorg dragen voor zowel de werkgever als de werknemer.

Naast mijn werk heb ik ook andere dingen die me blij maken zoals: toneelspelen en regisseren, creatief bezig zijn en tijd doorbrengen met mijn gezin, familie en vrienden.”  
Back To Top