skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Maak kennis met onze nieuwe re-integratie-adviseur

Graag stellen we onze nieuwe re-integratie-adviseur aan u voor. Haar naam is Anja van der Sangen en start op 1 november a.s. bij Werk-Vitaal. Ze gaat samen met Marieke Ebus onze relaties begeleiden bij re-integratie spoor2 en loopbaanvragen.

“Mijn hele professionele leven werk ik binnen het HR-veld en vooral loopbaancoaching is echt mijn ding. Het geeft me een enorme voldoening om mensen te begeleiden op weg naar een nieuwe job of carrièreswitch, die hen de nodige energie geeft om er weer de volle 100% voor te gaan. Ik ben een geboren optimist die out of the box denkt, maar toch het overzicht behoudt. Want dat laatste is belangrijk om tot een positief eindresultaat te komen.

Werken bij Werk Vitaal is voor mij een betekenisvolle stap in mijn loopbaan. Ik hecht veel waarde aan een actieve levensstijl, zo ben je ook op je werk veel weerbaarder. Ik neem dan ook mijn kennis en levenservaring mee naar mijn werk. Energie krijg ik ook van activiteiten in de vrije natuur zoals tennis, padel, skiën en wandelen met de hond.” 

We wensen Anja heel veel succes !
Back To Top