skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

“Huis van werkvermogen Ilmarinen aan basis”

“Huis Huis van werkvermogen ilmarinen van werkvermogen Ilmarinen heeft aan de basis gestaan van de huidige programma’s werkvermogen die door Werk-Vitaal worden aangeboden”. Al in 2010 is Werk-Vitaal gestart met het scannen van haar relaties met behulp van de Work-Ability-Index (WAI), samen met licentiehouder Zuyd Hogeschool. Ondanks de goed onderbouwde wetenschappelijke basis van de WAI, is er recent voor gekozen om de overstap te maken naar de duurzame inzetbaarheidsindex (DIX) van TNO. Dit instrument wordt door TNO aangeboden via haar partnernetwerk NPDI, die hiervoor een portaal beschikbaar stellen.

Door deze keuze kan Werk-Vitaal op meerdere fronten informatie verzamelen over de werkomstandigheden en de effecten daarvan op de medewerkers. Zo kunnen naast de werkvermogenscan,  ook arbovragenlijsten en effectmetingen worden verzorgd in het portaal.  De eerste ervaringen onder medewerkers zijn zeer positief en blijken motiverend te werken.

Een totaal programma duurt circa 12 maanden. Werk-Vitaal begeleidt het project van A-Z, inclusief de voorlichting, communicatie en implementatie van de interventies.  
Back To Top