skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Gezonde ambitie 7 Noord-Limburgse Gemeentes

Gezonde ambitieDe zeven Noord-Limburgse Gemeentes, Beesel, Bergen, Gennep, Venray, Horst aan de Maas, Peel en Maas en Venlo, hebben de ambitie uitgesproken om de groenste en gezondste regio te worden.  Om dit doel te bereiken is een regiovisie ontwikkeld met partners uit onderwijs, kinderopvang, zorg, welzijn, gezondheid, bedrijfsleven en sport.  Sport wordt hierbij gezien als middel om de kwaliteit van leven en wonen in de regio te verbeteren.  Deze aanpak moet leiden tot een optimale onderlinge samenwerking, met creatieve en vooral innovatieve en duurzame oplossingen als gevolg. De ambities die hierin zijn uitgesproken zijn:

Met groen en gezond binden wij mensen – Wij leren bewegen – Bij ons beweegt iedereen – Sport versterkt onze economie – Beleef beweging bij ons – Wij zijn spelbepalers – Onze ruimte nodigt uit

 Om sport en bewegen in de regio extra onder de aandacht te brengen is een fotowedstrijd georganiseerd, klik hier voor meer informatie. Werk-Vitaal ondersteunt dit initiatief van harte en wil met haar preventie-diensten bij regionale werkgevers een bijdrage leveren aan deze visie en doelen.      
Back To Top