skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Casemanager Lea van Hek nieuw in team

Met ingang van het nieuwe jaar starten we bij enkele mooie nieuwe relaties, daarom hebben we ons team weer verder uitgebreid. We heten Lea van Hek alvast van harte welkom. Hierbij stelt ze zich zelf even voor.

“Mijn werk carrière startte na het voltooien van mijn opleiding als doktersassistent bij een arbodienst. Als keuringsassistente en later als verzuimcoach, re-integratiecoach, en casemanager/ praktijkondersteuner bedrijfsarts, ben ik inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in “Arboland”. Middels bijscholingen heb ik de fijne kneepjes van dit mooie vak mogen leren. Een vak waarbij je binnen het krachtenveld op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau moet functioneren. Mijn ervaring leert dat je oprechte interesse in mensen moet hebben om dit vak goed te kunnen uitvoeren. Mijn uitdaging is om binnen de kaders van de wet  samen met betrokkenen te werken aan een meest optimale passende oplossing.

Naast mij passie voor het vak, ben ik partner, moeder, oma en actief sportief wandelaar. Samen met een zeer gemotiveerd groepje sportief wandelaars wandelen wij gemiddeld 40 km per week om naast het bewegen heerlijk te genieten van de natuur.

Werken bij Werk-Vitaal is een mooie nieuwe uitdaging, waarbij ik mijn kennis en ervaring kan inzetten als Casemanager in taakdelegatie. Ik heb er zin om te starten!”
Back To Top