skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Backoffice uitgebreid met Linda de Bruin

Omdat we vanuit onze klantenkring in toenemende mate vragen kregen over administratieve ondersteuning in de verzuimbegeleiding én over de corona-pandemie, hebben we ons backoffice-team uitgebreid met Linda de Bruin. Hierbij stelt Linda zich graag aan u voor:

“In 2020 ben ik vanuit de Randstad verhuisd naar het mooie Limburg. In mijn voorgaande werkomgeving is de combinatie mens, gezondheid en loopbaan een rode draad. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende rollen in de Haagse ziekenhuizen, bij een HR-adviesbureau en een arbo-organisatie. Bij Werk-Vitaal heb ik een interessante en uitdagende werkomgeving gevonden in een enthousiast team.

Op de backoffice fungeer ik als eerste contactpersoon voor opdrachtgevers en hun medewerkers. Ik haal energie uit het optimaal ondersteunen van mijn collega’s en opdrachtgevers. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag. Dit doe ik onder andere tijdens heerlijke wandelingen in De Meinweg. Wat een feest om in Limburg te wonen!”

Heel veel succes en werkplezier Linda!
Back To Top