skip to Main Content
Werk-Vitaal is partner van het Ziekenhuis VieCuri

Backoffice uitgebreid met Karen Groenewoud

Door onze aanhoudende groei hebben we het backoffice-team versterkt met een nieuw collega, haar naam is Karen Groenewoud.

“Ik ben Karen en woon samen met mijn kinderen in een mooi dorpje aan de Maas. Waar ik samen met familie en vrienden geniet van de heerlijke terrasjes, geweldig kan wandelen met onze hond. Ik hou van koken, tuinieren en gezellig samen zijn.

Na menig jaar werkzaam te zijn geweest als office-medewerker bij verschillende werkgevers was ik, gericht op zoek naar eenzelfde functie, maar dan binnen een dienstverlenende en maatschappelijk betrokken organisatie, waarbij de mens centraal staat. Ik ben dan ook erg blij dat ik bij Werk-Vitaal mijn steentje bij mag dragen. Wellicht mag ik u snel begroeten aan de telefoon of bij ons op locatie.”

Karen, succes en heel veel werkplezier bij Werk-Vitaal!
Back To Top